Familieopstellingen

~ familieopstellingen zijn geschikt voor iedereen die aan zijn groeiproces wil werken ~

Herken je je in:

  • Please-gedrag
  • Voel je je vaak leeg en uitgeput
  • Wil je graag meer regie over je leven krijgen
  • Wil je weer in je eigen kracht komen
  • Heb je onbestemde gevoelens en kan je niet uitleggen waar je pijnpunten nu precies zitten?

Deze krachtige methode van het opstellen legt onzichtbare en onbewuste patronen bloot. Zo ontstaat er ruimte voor heling en begrip. Je familie van herkomst is het belangrijkste systeem waar jij deel van uitmaakt. Of je dat nu wil of niet, de (on)zichtbare banden zijn altijd aanwezig. Voor een groot deel vormen de relaties met de mensen om je heen jouw gevoelsleven. Dit alles gebeurt zonder dat ieder zich hier bewust van is. 

In elke familie bevinden zich verborgen dynamieken. Veelal beperken deze verborgen dynamieken een goede voortgang van ons eigen leven. Relatieproblemen, depressie, angst, woede, het gevoel "nergens bij te horen" zijn thema's die door het werken met familieopstellingen verhelderd en beter "gedragen" kunnen worden. Een opstelling is vaak een intense en ook magische ervaring die jou veel inzicht en antwoorden zal geven.

Er is plek voor 2  of 3 vraag inbrengers en 3 of 4 representanten. Kosten voor de vraaginbrenger 99 Euro en voor de representant 25.00 Euro

Heb je een vraag en staat er geen geschikte datum tussen. Laat het ons dan weten. 

De data vind je in onze interactieve agenda.

Deze opstellingen worden gegeven in samenwerking met praktijkammoniet.nl 

Wij verwelkomen je vol enthousiasme! Warme groet, Raquel (praktijkammoniet.nl) & Miriam (masthe.nl)

Plan direct een afspraak via onze agenda

Als je een vraag wil inbrengen neem dan even contact met ons op. Wij plannen dan samen een datum voor jouw opstelling. Om een vraag in te brengen ben je niet afhankelijk van de geplande data.


Klik hier om naar de interactieve agenda te gaan. Op deze pagina ziet u onze beschikbare tijden en kunt u zelf een afspraak inplannen.