Klankmeditatie voor groepen

~Klankmeditatie is als een soort resetknop waardoor de geest kalmeert~

Deze waardevolle klankmeditatie/beleving met gelijk gestemde duurt ongeveer 1,5 uur.

  • Van stress naar flow
  • Brengt meer balans tussen lichaam en geest
  • Verbetert je concentratie 
  • Ervaar meer geluk

De klanken van de schalen dompelen ons wezen onder in een diepe oceaan van rust. Door deze ‘vibrerende geluidsmassage’ kalmeert en stabiliseert de geest zich. De cellen van ons lichaam en de kleuren van ons energetisch lichaam worden aangesproken om op hun originele frequentie te gaan trillen. Het helpt je in vrede te leven, met liefde en blijdschap.

Zo begin je de maand met positieve energie, een heldere en kalme geest en een licht gemoed. Je ligt deze klankmeditatie comfortabel op een zacht matras, geborgen onder een heerlijke deken en een fijn kussen voor onder je hoofd. Je hoeft zelf niets mee te brengen. 

Raquel en Miriam bespelen de schalen op verschillende plekken in de ruimte, soms ondersteund door andere instrumenten en soms een stukje begeleidende visualisatie.

Let op! Deze klankmeditatie voor groepen wordt gehouden op locatie Yoga Berlicum, Apollostraat 12a TE Berlicum

Op vrijdagen bieden wij een helende klankreis met edelstenen. Hier ben je ongeveer 2 uur onderweg. De reis begint om 19.30 Kosten 35 euro pp. 

Op Zaterdagen bieden wij een klankmeditatie van een uur. De eerste groep start om 9.15 en de 2e groep om 11.00. Deelname kost 22.50 pp.

Deze klankbeleving wordt gegeven in samenwerking met praktijkammoniet.nl 

Wij verwelkomen je vol enthousiasme! 

Warme groet, Raquel & Miriam 

Plan direct een afspraak via onze agenda

Klik hier om naar de interactieve agenda te gaan. Op deze pagina ziet u onze beschikbare tijden en kunt u zelf een afspraak inplannen.