Familieopstellingen 1 op 1

Geef jezelf de ruimte om in alle veiligheid jouw innerlijke wereld te verkennen.

Soms kan het fijn zijn om problemen in een intieme setting te bespreken. Als jij zo iemand bent, dan bied ik je graag een 1-op-1 consult aan, waarbij we een opstelling voor jou creëren. Dit kan door middel van vloerankers in de ruimte of poppetjes en voorwerpen op tafel. Zo krijg jij de ruimte om jezelf te onderzoeken en te ontdekken.

In een sessie ga je samen met mij op zoek naar wat er speelt. Daarom heb je immers een systemisch coach ingeschakeld: er mag iets veranderen, je hebt een oplossing nodig of je wilt ergens mee leren omgaan. En in je eentje kwam je daar niet uit. Dat is ook heel normaal: als je ergens tot over je oren in zit, dan zie je niet wat er precies speelt. Daarvoor heb je een beetje afstand nodig.

Zichtbaar maken wat gezien mag/moet worden. Met de kracht van het beeld op tafel of op de vloer en door middel van meditatie, breng je trauma's, angsten, verlangens  en belemmeringen voor meer gelukt en te ontwikkelen kwaliteiten letterlijk in beeld.

We kunnen in korte tijd de oordelen en de situatie onder ogen zien. Door er erkenning aan te geven, door het benoemen, doorvoelen kunnen we transformeren. Deze vorm van opstellen brengt bewustzijn en aanvaarding. Dit opent voor jou de mogelijkheid om de regie weer in handen te nemen.

Wil je een opstelling met echte representanten dan verwijs ik je naar MIRA Centra Hier werken we met groepen. Alles op het gebied van systemisch werken.

Mailen, appen of bellen kan natuurlijk ook.