Over ons

Werkwijze

Ontdek de Magie van Systemisch Coachen: Een Doeltreffende Begeleidingsmethode

Maak kennis met opstellingen werk, een diepgaande en unieke methode die een ware game-changer is. In tegenstelling tot persoonsgerichte coaching, richt deze methode zich niet alleen op één specifiek probleem, maar biedt het een breder perspectief. Het idee is dat elk probleem slechts een puzzelstukje is van een groter probleem in een systeem, zoals bijvoorbeeld de familieachtergrond, de werkomgeving, of een sociale groep. Het doel is om deze onderliggende problemen aan te pakken en daarmee een wezenlijke verandering te bewerkstelligen. 

Een sessie begint altijd met een kort voorgesprek soms met d.m.v. van een intakeformulier, waarin we enerzijds de vraag van de jou helder proberen te krijgen en anderzijds duidelijkheid willen verkrijgen over de context van de vraag.
Wanneer de vraag helder is gaan we aan het werk. Afhankelijk van de vraag en de wens van jou, wordt de vorm gekozen die op dat moment het beste past. Dit doen we in kleine, duidelijke stappen. Ik stem de sessie helemaal op jou af en werk niet met standaard protocollen. Geen mens is immers hetzelfde.

Mijn sterke kanten als systemisch coach zijn: Intuïtief, creatief, groot inlevingsvermogen, humor, vindingrijk, verbindend en integer. Ik heb een grote passie voor mijn werk en het welzijn van mensen. Luisteren is mijn grote kracht en ik voel situaties en mensen haarfijn aan. Mensen voelen zich op hun gemak bij mij en worden uitgenodigd om hun hart te luchten.

Zelf heb ik ook het nodige meegemaakt in mijn leven en ook vaak aan de andere kant gezeten, als coachee. Ik weet dus hoe het voelt om daar te zitten en wat een goede coach/opsteller voor je kan betekenen:  I've been there! Naast de ervaring die ik heb als coach, zet ik ook mijn levenservaring in om ervoor te zorgen dat ook jij jouw doel kan bereiken.