Over ons

Werkwijze

Vanuit symptomen op het persoonlijk vlak (bijvoorbeeld angsten, doelen niet halen, relatieproblemen, etc.) wordt de onderliggende dynamiek in het systeem zichtbaar. Door herkenning van de dynamiek is verandering mogelijk, waardoor de energie weer kan stromen. Mensen komen weer in hun kracht en het systeem kan herstellen door een gezonde plek voor alle leden te vinden.

Een sessie begint altijd met een kort voorgesprek soms met d.m.v. van een intakeformulier, waarin we enerzijds de vraag van de jou helder proberen te krijgen en anderzijds duidelijkheid willen verkrijgen over de context van de vraag.
Wanneer de vraag helder is gaan we aan het werk. Afhankelijk van de vraag en de wens van jou, wordt de vorm gekozen die op dat moment het beste past. Dit doen we in kleine, duidelijke stappen. Ik stem de sessie helemaal op jou af en werk niet met standaard protocollen. Geen mens is immers hetzelfde.

Mijn sterke kanten als systemisch coach zijn: Intuïtief, creatief, groot inlevingsvermogen, humor, vindingrijk, verbindend en integer. Ik heb een grote passie voor mijn werk en het welzijn van mensen. Luisteren is mijn grote kracht en ik voel situaties en mensen haarfijn aan. Mensen voelen zich op hun gemak bij mij en worden uitgenodigd om hun hart te luchten.

Zelf heb ik ook het nodige meegemaakt in mijn leven en ook vaak aan de andere kant gezeten, als coachee. Ik weet dus hoe het voelt om daar te zitten en wat een goede coach/opsteller voor je kan betekenen:  I've been there! Naast de ervaring die ik heb als coach, zet ik ook mijn levenservaring in om ervoor te zorgen dat ook jij jouw doel kan bereiken.