Klankmassage

~ de innerlijke reis naar minder stress ~

  • Positieve beïnvloeding van het bewustzijn
  • Groei van creativiteit
  • Versterking van het herstellend vermogen
  • Toename van inzicht en levensvreugde
  • Zachte massage en harmonisatie van het lichaam door klanken

Deze intensieve klankmassage is een zeer helende methode en is zeer goed inzetbaar bij stress-beheersing. Het is een middel om rust, evenwicht en zelfacceptatie te bevorderen. Door de diepe ontspanning ben je in staat spierspanningen, energieblokkades, stress en problemen los te laten. Je lichaam komt door deze klankmassage weer in harmonie en balans.

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens de klankmassage worden klankschalen en andere instrumenten op het lichaam geplaatst en zacht aangeslagen. Tijdens deze massage worden de schalen ook over het lichaam geschoven. Door zacht aanslaan komen de klankschalen tot trilling. Dit geluid is hoorbaar en als trilling voelbaar. De klank is een aangename harmonische omhulling. De trillingen die ontstaan worden doorgegeven aan het lichaam. Op deze manier kunnen de sonore klanken intens beleefd worden. Een gevoel van welbehagen en een diepe ontspanning kan hierdoor ontstaan. Door deze behandeling zal je meer met jezelf en je omgeving in harmonie komen.

Plan direct een afspraak via onze agenda

Klik hier om naar de interactieve agenda te gaan. Op deze pagina ziet u onze beschikbare tijden en kunt u zelf een afspraak inplannen.