Mini Workshop Innerlijk Kind

In deze workshop maken we contact met onze kindsdelen die afsplitst zijn.

We maken contact met de kind-delen die zich verstopt hebben en die al heel lang wachten om gevonden te worden. Kind-delen die afgesplitst zijn omdat het ooit té spannend was, te bedreigend of te onveilig. Kind-delen die daar bevroren zijn en in de tijd wachten. 

Het gekwetste kind:

Dit het trauma deel. je bent nu volwassen maar onverwacht schiet je in een bepaalde emotie. Je kunt niet meer helder denken en je pijnlijke emoties nemen de overhand. Je hebt wel door dat je soms onredelijk bent, maar je kunt het direct niet stoppen. Je kunt er niet uit stappen. Alle onderdrukte emoties zitten nog steeds opgeslagen in je fysieke, emotionele en energetische lichaam. Je lichaam vraagt om een ontlading, maar je patronen van je kindertijd laten het niet toe. 

Het magisch kind:

Dit natuurlijke magische kind dat zich verwondert, verrukt is, op ontdekkingstocht gaat, nieuwsgierig en spontaan is en in het NU leeft, is de meest creatieve en herscheppende energie die je bezit. Verwondering en nieuwsgierigheid zijn de levensenergie, de levensvonk die ons voortdrijft op onze weg door het Leven, en die onze horizon voortdurend verbreedt. Ze zijn onmisbaar voor onze groei en vitaliteit, en van fundamenteel belang voor de creatieve denker. Dit kind is wie je bent in essentie bent. Verbonden met alles wat er al is. Als volwassene weet je nog steeds niet wat je wil. Je denkt dat je niet creatief bent. 

Het gemaskeerde kind:

Dit deel weet wat overleven is en kan zich ten alle tijden aan iedereen aanpassen. Bij elk feestje een ander masker

Als volwassen laat je nooit het achterste van je tong zien. Je zit nog steeds in je overlevingsmechanisme en je weet niet hoe je het anders moet doen. Je past je dus aan en zet je zelf nooit op de eerst plaats


Let op! Deze mini workshop is op locatie: Lieshout, De heuvel 1

Deze workshop wordt gegeven door MIRA Centra en is een samenwerking van praktijkammoniet.nl en masthe.nl 

Wij verwelkomen je vol enthousiasme! 


Klik hier om naar de interactieve agenda te gaan. Op deze pagina ziet u onze beschikbare data en kunt u zelf een workshop inplannen.