Tafelopstellingen

Een tafelopstelling werkt net als eenfamilie- of organisatieopstelling die je op een tafel maakt met bijvoorbeeld houten poppetjes, stukjes papier of een verzameling kleine voorwerpen.

In een sessie ga je samen met mij op zoek naar wat er speelt. Daarom heb je immers een coach ingeschakeld: er mag iets veranderen, je hebt een oplossing nodig of je wilt ergens mee leren omgaan. En in je eentje kwam je daar niet uit. Dat is ook heel normaal: als je ergens tot over je oren in zit, dan zie je niet wat er precies speelt. Daarvoor heb je een beetje afstand nodig.

Zichtbaar maken wat gezien mag/moet worden. Met de kracht van het beeld op tafel, breng je trauma's, angsten, verlangens  en belemmeringen voor meer gelukt en te ontwikkelen kwaliteiten letterlijk in beeld.

We kunnen in korte tijd de oordelen en de situatie onder ogen zien. Door er erkenning aan te geven, door het benoemen, doorvoelen kunnen we transformeren. Een tafelopstelling brengt bewustzijn en aanvaarding. Dit opent voor jou de mogelijkheid om de regie weer in handen te nemen.


Mailen, appen of bellen kan natuurlijk ook.